Hírek

Kérjük adója 1%-át a 19024804-1-43-as adószámon ajánlja fel nekünk!

Az Akarat DSE 2019. évi napközis nyári tábora


Kelt 2019.04.27.

Időpont: 2019. június 17-tól július .-ig ( 3 hét ) Előre jelzett igények esetén további két hétre is táboroztatjuk a jelentkezőket, abban az esetben, ha minimum 15 gyerek részvétele biztosított. Helyszin: A Nemzetvédelmi Egyetem Sportközpontja 1117. Bp. Mányoki u.9.A napközis táborainkban - hétfőtől péntekig - naponta 8-16 óráig foglalkoztatjuk a gyerekeket, meleg ebéd biztosításával.Naponta kétszer úszófoglalkozást, egy tornatermi kondicionáló edzést, szabadtéri futást, görkorcsolya edzést és játékokat szervezünk a résztvevők számára. A tábori összetett versenyt hetente értékeljük - érem díjazással. Kiegészítő foglalkozásként szervezünk lovarda látogatást - lóra szállási lehetőséggel, állatkerti látogatást, valamint barlang látogatást, illetve kirándulást a budai hegyekbe. (A görkorcsolyázni is kívánók a szándékukat kérjük, hogy előre jelezzék.)

A táborhelyszín:

A Nemzetvédelmi Egyetem Sportközpontja 1117. Bp. Mányoki u.9.

A Gellérthegyen lévő létesítmény ( Móricz Zs. Krt. közelében, ) kiválóan megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel is. A sportprogramokra 25-m-es 5 pályás fedett uszoda – 27 c fokos vízhőmérséklettel, minden igényt kielégítő fedett sportcsarnok, gyönyörű park – szabadtéri sportpályával és a Gellért hegy „ jubileumi” parkja áll rendelkezésünkre. A főiskola kulturált éttermében oldjuk meg az ebédeltetést.

Hetente minimum 15 és maximum 100 főt tudunk táboroztatni. A létszámkeretet a jelentkezések sorrendjében töltjük fel.

Jelentkezni a már az Akaratban sportoló gyerekeknek a csoportvezető tanároknállehet az edzésidőkben. Olyan gyerekeket is fogadunk a táborainkban, akik a nyári táborban szeretnének a gyógyúszásba bekapcsolódni. Ők orvosi beutalóval jöhetnek a táborunkba. Előzetes jelentkezési szándékukat a 06 30 9 543 453 – as telefonszámon vagy az akarat@akarat.hu email címen nevük, telefonszámuk és email elérhetőségük meghagyásával kérjük jelezni. Az első hétre legkésőbb június 5.-ig kell befizetni a részvételi hozzájárulást. Lehet egy, kettő, három, négy vagy öt hétre jelentkezni.

Részvételi költség: egyhetes táborozás 20.000 Ft/fő ( 4.000 Ft/nap). Azoknak a gyerekeknek akik több hetes táborozáson vesznek részt, igyekszünk engedményt adni a második illetve a további hetek részvételi díjából.A végleges jelentkezésnél kérjük az első hét részvételi költségét, majd a tábort megkezdve - hetente a keddi napokon - a következő heti részvételi költséget befizetni.

A napközis táborainkban a tapasztalatok szerint a gyerekek fejlődése ugrásszerű. A terápiás célok okán - mással nem pótolhatóan hasznos - tehát a részvételt hangsúlyozottan ajánljuk.

Jó táborozást kíván az AKARAT tantestüle